fredag 28 april 2017

Info vecka 17

Hej!  
Nu är det fredag igen. Snart har hela april gått och på söndag får vi gå och titta på valborgselden och sjunga in våren. På måndag är det röd dag och skolan är stängd så vi ses igen på tisdag.

Nu har större delen av klassen gjort färdigt nästan alla nationella prov (bara ett kvar), J. De har varit så duktiga. De som varit sjuka kommer få göra proven nästa vecka.

I svenska har vi jobbat med läsförståelse samt göra klart alla ofärdiga papper. Vi försöker jobba klart i Språkskrinet, i slutet är det korsord och det kan ju vara lite knepigt. Vi har inte hunnit med att repetera verb, substantiv och adjektiv. Vi gör det nästa vecka.

I matematik har vi i stort sett bara gjort nationella prov, vi har också repeterat i olika häften. Nästa vecka kommer vi att göra det sista nationella provet och fortsätta med repetition och vem vet kanske gör vi något kul för att vi är klara med proven ;).   
Vi har gjort den sista texten om Stenåldern, så nu är det dags för bronsåldern. Det blir riktigt fina böcker som de kommer få ta hem sedan. 

Som ni säkert redan har sett så har eleverna själva börjat om blogga om våra skoldagar. Vi lottar varje dag om vem som bloggar och vi vuxna ser till att inläggen blir okej. 

Vi vill också passa på att välkomna vår student Victoria som ska vara hos oss i två veckor till. 

Nästa vecka blir det en favorit i repris, det blir cirkus på idrotten under två veckor.

Vecka 18:
Måndag: 1:a maj. Skolan stängd alla lediga!
Tisdag: Cirkusidrott, Läsläxa Otto kap 29 & engelska läxa (Johanna & Petter är inte i klassen, vi finns på skolan och rättar NP)
Onsdag: Slöjd
Torsdag: Cirkusidrott 
Fredag: Vanlig skoldag


Ha en skön helg!

Johanna, Mattias & Petter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar