fredag 27 oktober 2017

Veckobrev vecka 43

Hej på er!

Den här veckan har det märkts att vi är nära höstlovet då både barn och lärare varit extra trötta… På grund av detta och då vi har haft FN-vecka har vi lagt ordinarie schema lite åt sidan och istället lagt fokus på att samtala om värderingar och normer, läst böcker och myst. Idag hade vi Halloween-mys där barnen bland annat fick pyssla, se film och fick ansiktsmålningar. Veckan avslutades med att hela skolan samlades i gymnastiksalen för att ha storsjung tillsammans.

Inför vecka 45, när vi ses igen, har vi gjort nya gruppindelningar som vi kallar ”Harar” och ”Igelkottar”. Det är viktigt att ni tar reda på vilken av grupperna ert barn är i då hararna börjar med att ha gymnastik på måndag morgon den 6/11. All denna info finns i bifogad fil. Nya grupper 

Nu har klass 1C lekt färdigt i vattnet och det är dags för klass 1A att börja. Klass 1A behöver ha med sig badkläder och handduk på fredagar.

Som ni kanske har märkt så fick inte eleverna någon läsläxa över lovet. Vi har gett eleverna en höstlovsutmaning som finns på www.jagharlast.se. Vi vill att alla elever gör minst en av alla utmaningar (gärna fler). När en utmaning är gjord så klickar ni i den och svarar på tillhörande frågor (valfritt om man vill ladda upp en bild) och skriver in sin lärares mailadress och klickar på skicka in.
1A: matilda2.samuelsson@norrkoping.se
1B: lina.borg@norrkoping.se
1C: petter.haukland@norrkoping.se eller eva.landin@norrkoping.se


Vecka 44: HÖSTLOV

Inför vecka 45:
Måndag: Idrott (harar)
Tisdag: Sifferdeckaren ska lämnas in
Onsdag: So - ute
Torsdag: Idrott (igelkottar)
Fredag: Vattenlek 1A

Vi önskar er ett härligt höstlov så ses vi måndagen den 6/11 igen J

Hälsningar; Lina, Petter, Matilda, Eva, Jennifer, Jenny & Mattias.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar