fredag 26 januari 2018

Veckobrev v 4

Hej där hemma!
Den här veckan har vi haft härligt vinterväder! Vi har haft jätteroligt utomhus, åkt pulka och stjärtlapp och lekt lekar.
På lektionerna har vi arbetat vidare med bokstavsinlärning, med tio-kompisar i matematiken (siffror som adderade blir 10), med vårt vintertema och med färger och frukter på engelska. 1B åkte skridskor igår, torsdag. De hade en fantastisk dag och alla eleverna kämpade hårt men höll humöret uppe på skridskoisen. Nästa vecka är det 1Cs tur att få prova skridskoåkning.

Vi vill passa på att påminna er om att boka in er på utvecklingssamtal. Boka en tid via länken här nedan (skriv ditt barns namn!):


Inför nästa vecka:
På torsdagen 1/2 åker 1C skridskor. De elever som har, tar med skridskor och hjälm. Övriga lånar från skolan. Eleverna får också ha med sig frukt eller lite fika samt ordentligt med dricka. Bussen går 8:40 så vi samlas utanför vår entré 8:20. Mat äter vi i matsalen ca kl 12:00 när vi är tillbaka. Eleverna behöver ha med sig varma kläder, både utebyxor och jacka samt mössa och vantar.

Måndag: Idrott för Harar, Ny läsläxa delas ut (kapitel 13)
Tisdag:
Onsdag: Utedag
Torsdag: Skridskor för 1C, Idrott för Igelkottar
Fredag: Elevens val, Bad för 1B

Ha en skön helg!
Eva, Lina, Matilda, Petter, Jennifer, Mattias och Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar