fredag 19 januari 2018

Veckobrev vecka 3

Hej där hemma!
Snön har äntligen kommit och då har vi (mest eleverna) verkligen passat på att leka i snön. Vi har gjort snögubbar, snölyktor och åkt stjärtlapp. I svenskan har vi jobbat med sagor och bokstaven å. Vi har jobbat med tallinjen på matematiken. I no:n har vi jobbat med årstiden vinter. Så snön kunde inte ha kommit på ett bättre tillfälle då vi gick en tipspromenad som handlade om vintern i torsdags.
  
Viktig information:
Det är dags att boka in utvecklingssamtal tillsammans med vårdnadshavare och elev, samtalstiderna ligger under vecka 7. Vi kommer att diskutera ert barns individuella utvecklingsplan. Utvecklingssamtalet kommer att ta ca 25-30 minuter. Anmälan till samtalen sker återigen på forumet Doodle. Nedan finns en beskrivning av hur ni går tillväga:

Gå in på länken i den klass ditt barn går (Se nedan)

Välj EN samtalstid som passar er genom att klicka i motsvarande ruta.
Skriv ert barns namn, så att vi tydligt ser vem som kommer på samtalet.

På torsdag (25/1) ska 1B åka skridskor på Himmelstalund. Bussen går 08.40 från skolan och vi är tillbaka till 12.00 för att äta lunch på skolan. Eleverna behöver ha på sig bra kläder, överdragsbyxor, vantar och mössa. Ha med sig skridskor och hjälm och ett litet fika eller frukt. Skolan har skridskor och hjälmar att låna ut, det är bara att höra av sig till skolan om ni behöver låna skridskor eller hjälm, eller båda.  

Nästa vecka (v. 4):
Måndag: Idrott (harar)
Tisdag:
Onsdag: Utedag
Torsdag: 1B åker skridskor, Idrott (igelkottar)
Fredag: Bad för 1B, elevens val

Ha en skön helg!
Matilda, Eva, Lina, Petter, Jennifer, Jenny, Mattias & Mimmi.

Bilder från vår snöiga tipspromenad:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar