fredag 4 maj 2018

veckobrev vecka 18Då avslutar vi en riktigt kort vecka på Silverdansen. Vi har hunnit med en hel del, trots att vi bara haft tre skoldagar denna vecka. Vi har arbetat med att mäta med linjal, pratat om centimeter och meter. Vi har även försökt uppskatta längd.
Under veckan har vi avslutat vårt arbete med NTA-lådan. Under det här temat har vi ju arbetat mycket med egenskaper, hur något är. Vi har undersökt både fasta föremål och vätskor. Vi har gjort många spännande experiment och eleverna har visat stort intresse och nyfikenhet de här veckorna.
Igår, torsdag, hade vi en fin dag på Stadium Arena. Vi provade på löpning, kast med liten boll, längdhopp och höjdhopp. Eleverna fick även leka lekar i sina klasser. Vi hade pastasallad med oss från matsalen och det smakade väldigt gott efter att vi kämpat hårt hela förmiddagen.
Nästa vecka börjar en ny omgång med fotboll för de som anmält sig. Eleverna som fått platser på fotbollsträningen har fått brev hemskickat under den här veckan. Det är viktigt att de har med sig inneskor till träningen!

Inför vecka 19
Måndag: Förhör på läsläxan kapitel 20 (ingen skrivläxa denna gång), ny läsläxa delas ut (kapitel 21).
Idrott för hare. Utflykt för en av våra svenskagrupper.
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag: Röd dag. Skolan stängd.
Fredag: Lov från skolan. Fritidshemmet öppet för dem som lämnat in sina tider.

Trevlig helg,

Jennifer, Matilda, Petter, Jenny, Lina, Eva, Mattias och Malte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar